Lapte De Soia

Mâncarea din soia ajută la îmbunătăţirea sănătăţii

Lapte de soia

Mâncarea din soia ajută longevitatea. Deşi mulţi autori contrazic aceasta, majoritatea informaţiilor de încredere găsite pe internet arată că tradiţionalele mâncăruri din soia sunt corelate cu reducerea riscului de apariţie a diverselor boli, fără a avea parte de efecte negative. Dar cel mai mare beneficiu se observă atunci când o mare parte din dieta plină de grăsimi saturate, este înlocuită cu mâncarea din soia.

În alte cuvinte, nu adăugaţi pur şi simplu lapte de soia, cremă artificială de soia, sau alte lichide din soia la dieta dumneavoastră. În loc să faceţi aşa ceva, mai bine înlocuiţi 30 – 60 % din carnea roşie pe care o consumaţi cu tofu, supa miso, tempura şi altele. De asemenea consumaţi copt, fiert sau grătar carne de pui, peşte sau alte mâncăruri care nu sunt prăjite.

soia plantaBoabele de soia sunt unice în lumea plantelor, datorită faptului că acestea produc aminoacizi (proteinele) şi acizii graşi de care are nevoie corpul omenesc şi pe care nu le poate realiza, în plus sunt numeroase plante hormonale care vă protejează împotriva diverselor boli, cum ar fi cancer, diabet, boli ale inimii, pierderea memoriei, osteoporoză, infarct.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *