Benzile Pentru Albirea Dintilor

Folosirea benzilor de albire a dintilor

benzi bright whiteUn zambet frumos poate reprezenta metoda ideala prin care o persoana isi poate expune fericirea si pofta de viata. Insa acesta poate fi deteriorat din cauza unor aspecte precum dintii galbeni sau patati. Iar atunci cand dintii sunt galbeni sau patati trebuie sa recurgem urgent la o metoda de albire a acestora. Albirea dintilor poate fi facuta prin mai multe mijloace, fie prin mersul la un cabinet stomatologic, fie prin utilizarea anumitor produse de albire a dintilor,precum noile benzi de albit dintii de la Bright White.

Albirea dintilor la un cabinet stomatologic reprezinta cea mai sigura si eficienta metoda de albire, insa si una dintre cele mai scumpe, fapt pentru care multi dintre cei care doresc sa aiba dinti cu pana la cateva nuante mai albi, prefera alte metode de albire a acestora.

O metoda destul de consacrata in ceea ce priveste albirea dintilor o reprezinta benzile de albire. Acestea sunt foarte usor de utilizat de catre oricine, si de obicei nu prezinta niciun fel de efect secundar. Ele sunt doar niste simple benzi care se lipesc pe suprafata dintilor, dotate cu un gel care are rolul de a-i albi pe acestia. Un tratament de albire a dintilor cu ajutorul benzilor special nu dureaza mai mult de 14 zile, iar in acest timp cu siguranta rezultatele vor putea fi vizibile. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile intr-un timp destul de scurt, este recomandat ca dupa aplicarea lor, benzile sa fie tinute 30 de minute, timp dupa care ele trebuiesc scoase si aruncate. Folosirea acestora trebuie sa aiba loc de doua ori pe zi, iar de fiecare data sa fie aplicate benzi diferite.

albirea dintilor

Cu totii stim ca dintii sunt organe vii si cu un grad ridicat de sensibilitate, fapt pentru care durerea lor poate incepe de fiecare data cand intra in contact cu ei ceva. Tocmai de aceea benzile de albire nu sunt recomandate a fi folosite de catre persoanele care prezinta probleme legate de tartru sau de cele care prezinta carii la nivelul dintilor, deoarece astfel gelul prezent pe aceste benzi de albire pot intra in contact cu zonele afectate ale dintilor, benzi albire dintiducand astfel la aparitia durerilor acestora.

In concluzie putem spune ca benzile de albire Bright White pot fi folosite de catre o persoana, numai atunci cand dintii acesteia sunt perfecti sanatosi, caci ele nu au decat rolul de a indeparta petele sau galbeneala de pe suprafata acestora.
Nu trebuie uitat aspectul ca albirea facuta cu ajutorul unor benzi speciale nu este una permanenta, de aceea trebuie ca mereu dupa folosirea acestora, sa se ofere dintilor o ingrijire speciala pentru ca ea sa se pastreze. Specialistii spun ca atunci cand benzile de albire sunt utilizate conform instructiunilor, rezultatele acestora pot sa dureze chiar si o perioada de timp de un an.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *