Afla care sunt noile tendinte in materie de colorare a parului

creta pentru parChiar daca ar putea sa para ca doar imbracamintea si incaltamintea sunt vizate de catre tendinte, asta nu inseamna ca parul este lasat deoparte. Ci si el are parte de acelasi tratament, iar cu fiecare nou an aflam ce se mai poarta si ce este la moda. Iar daca ne convin acele stiluri se putem transpune si in imaginea noastra. Si acest an are parte de tendintele sale in toate domeniile despre care mentionam mai sus. Astfel ca si parul intra in aceasta categorie, iar pentru a fi in pas cu moda, doamnele si domnisoarele ar trebui sa aleaga intre culorile care se poarta in acest moment. Si nu trebuie sa se teama, pentru ca au de unde alege, ultima moda constand in creta pentru par.

Pentru un look mai natural pot sa opteze pentru o combinatie de blond si saten, care da o nota aparte de eleganta. De asemenea, pentru a atinge acelasi scop, se poate apela la suvitele blonde subtiri, care sunt mai potrivite femeilor cu un par saten sau blond. Asta pentru ca la acestea pot beneficia cel mai mult de pe urma luminozitatii pe care acest tip de suvite il ofera.

Un alt trend al anului este reprezentat de culoarea ce rezulta din combinatia de aramiu si ciocolatiu, ceea ce duce roscatul la un alt nivel, creand o noua moda, ce ar putea sa reziste ceva ani.

Cel mai adesea femeile in varsta se gandesc sa se vopseasca, chiar daca nu au mai facut-o pana atunci, pentru ca ele cred ca parul grizonat nu arata foarte bine si nu poate fi considerat un trend. Dar acum moda vine sa le contrazica si sa le spuna ca pot sa isi pastreze culoarea parului fara nici o problema, deoarece si aceasta este un trend care le ofera libertatea de a fi ele insele.

O alta moda in materie de colorare a parului este data de catre parul curcubeu, acest stil nefiind numit asa pentru ca ar fi combinate in parul cuiva toate culorile curcubeului, ci pentru ca sunt luate nuante foarte aprinse de culori si sunt folosite pentru a oferi o noua infatisare. Iar pentru cele care nu au de cheltuit o gramada de bani pe mersul la saloare foarte scumpe exista o varianta alternativa, aceea a cretei pentru par. Aceasta vine intr-o multitudine de culori, astfel ca oricine poate obtine o colorare intensa a parului. Dezavantajul acesteia este ca dispare dupa o spalare sau doua, dar privind latura pozitiva ne putem da seama ca exista mai multa libertate, astfel ca se pot schimba culorile in functie de dispozitie, ceea ce este un mare avantaj.

Iar un alt trend este ombre-ul realizat in culori aprinse, ceea ce inseamna ca de asemenea se poate utiliza creta pentru par colorata pentru a ajunge la acest rezultat. Si in acest caz, faptul ca rezultatul dispare dupa doua spalari, face ca schimbarea sa poata fi realizata o data la cateva zile.

Indiferent de care stil il veti prefera sau il veti alege, cel mai important este sa va simtiti bine cu schimbarea pe care o veti realiza, iar creta pentru par va poate fi un aliat de nadejde in acest demers.

Share Button